Postup přípravy receptu Teplý drůbeží salát s houbami:
Čerstvé žampiony očistěte a nakrájejte na tenké plátky. V troše vody poduste. Prsní řízky tupou stranou nože naklepejte, obalte v hrubozrnné soli a drceném pepři (nebo ve směsi barevných pepřů z mlýnku) a opečte na olivovém oleji. Kuřecí řízky vyjměte, do vypečené šťávy přidejte 2 lžíce balzamikového octa, zamíchejte a krátce prohřejte. Maso nakrájejte příčně na plátky.
Na talíř naaranžujte vrstvu listových salátů a na to střídavě klaďte plátky masa a houby. Salát zalijte sosem z balzamikového octa. Můžete zdobit praženými piniovými oříšky.
Fotky receptu Teplý drůbeží salát s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!