Použité suroviny receptu Teplý jarní salát s vejcem:
250 g hrášku
| 150 g cukrového hrášku
| 40 g chřestu
| hlávkový salát
| 4 jarní cibulky
| ocet
| 4 vejce
| olivový olej
| pepř a sůl
Postup přípravy receptu Teplý jarní salát s vejcem:
Hrášek, lusky cukrového hrášku a chřest oblanšírujeme ve slané vodě a necháme odkapat. V naběračce ve vroucí octové vodě pošírujeme 4 vejce. Na oleji krátce osmahneme jarní cibulku nakrájenou na větší kusy a blanšírovanou zeleninu. Nesmí se rozvařit. Poté do ní vmícháme natrhaný salát, rozdělíme na porce a přidáme pošírovaná vejce.
Fotky receptu Teplý jarní salát s vejcem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!