Postup přípravy receptu Teplý salát s pangasiem a těstovinami:
Těstoviny uvaříme. Cibuli nakrájíme nadrobno. Sterilované žampiony i papriku scedíme, žampiony nakrájíme na čtvrtky a papriku pouze překrájíme na kratší nudličky. Pangasiuse nakrájíme na silnější nudličky.
Cibulku zalijeme trochou vody, přidáme lžíci nálevu ze žampionů a lžíci nálevu z papriky, uvedeme do varu a 3 minuty provaříme. Na pánvi zahřejeme olej a orestujeme na něm žampiony. Přidáme papriku, poprášíme solí a ještě 3 minuty restujeme. Cibulku vyndáme a vmícháme ji do žampionů. Pangasiuse vložíme do výpeku po cibulce, podlijeme mírně vodou i nálevem a dusíme asi 5 minut. Pak rybu osolíme, promícháme a necháme ještě asi 3 - 5 minut dusit.
Na talířky rozdělíme teplé těstoviny, na ně navrstvíme pangasiuse a vše posypeme teplou zeleninou se žampiony.
Teplý salát s pangasiusem podáváme jako hlavní chod