Použité suroviny receptu Těstovinový salát s tuňákovou omáčkou a olivami:
1 plechovka tuňáka
| 100 g černých oliv
| 150 g bílého jogurtu
| 1 lžička sardelové pasty
| dle chuti: česneku
| 1 lžička kmínu
| půl lžičky feferonky v prášku
| 500 g těstovin
| 1 lžička soli
Postup přípravy receptu Těstovinový salát s tuňákovou omáčkou a olivami:
Uvaříme těstoviny podle návodu na sáčku, scedíme je a důkladně propláchneme studenou vodou. Necháme okapat
Než budou těstoviny hotové, připravíme tuňákový dressing: Očistíme česnek a nasekáme a dáme do mísy. Do mísy přidáme jogurt, kmín, sardelovou pastu a feferonky. Vše spolu promícháme. Olivy nakrájíme nahrubo a přidáme do misky. Otevřeme konzervu tuňáka, rozdrobíme ho a přidáme do misky i s olejem a vše spojíme. Přidáme okapané těstoviny a vše naposledy promícháme.
Fotky receptu Těstovinový salát s tuňákovou omáčkou a olivami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!