Postup přípravy receptu Tiramisu á la Rocher:
Troubu předehřejeme na 175 °C. Vejce, 100 g cukru a horkou vodu ušleháme do pěny. Zapracujeme mouku s kypřícím práškem. Formu vymastíme a naplníme těstem. Pečeme asi 15 minut.
Piškot necháme vychladnout. Vypichujeme kolečka o průměru 5 cm. Espreso smícháme s likérem. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
Z mascarpone, tvarohu a 60 g cukru utřeme krém. Na dno každé sklenice položíme piškotové kolečko, zakapeme směsí espresa a likéru, přiložíme plátek pomeranče, posypeme ořechy a potřeme mascarponovým krémem. Celý postup opakujeme třikrát. Tiramisu chladíme asi 60 minut. Podáváme ozdobené bonbonem Ferrero Rocher.