Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomatové fondue

fotka Tomatové fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tomatové fondue:

30 g másla  | 1 cibule, jemně nakrájená  | 1 rozmačkaný stroužek česneku  | 3 rajská jablka concassées  | 2 ½ dl bílého vína  | 600 g nastrouhaného sýra Tilsiter delicates - červený  | 200 g nastrouhaného sýra Tilsiter smetanový - žlutý  | 4 rovné lžičky maizeny  | 1 sklenička třešňovice  |  pepř, muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Tomatové fondue:

V Caquelonu rozpustíme máslo. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, rozmačkaný stroužek česneku a rajská jablka concassées, krátce podusíme a zředíme bílým vínem. Přidáme nastrouhaný sýr Tilsiter a neustále mícháme, až se sýr rozpustí. Přidáme škrobovou moučku rozpuštěnou ve skleničce třešňovice. Dále mícháme, ještě jednou necháme krátce povařit a okořeníme pepřem a muškátovým oříškem. Podle chuti můžeme přidat též majoránku nebo oregano a okamžitě servírujeme na připravený Rechaud.


Fotky receptu Tomatové fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tomatové fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !