Postup přípravy receptu Tortilly s dýňovou náplní:
Z kukuřičné mouky, 100 ml vody a soli si připravíme tuhé těsto. Vyválíme tenké placky, které opečeme nasucho z obou stran na pánvi. Dýni oloupeme a nakrájíme na nudličky. V míse smícháme sójovou omáčku a špetku koření na čínu. Do marinády vložíme dýni, zamícháme a necháme 2 hodiny uležet. Očistíme rajčata, okurku, papriku i salát a vše nakrájíme na širší nudličky. Dýni i s marinádou dáme na pánev, podlijeme vývarem a 5 minut podusíme. Přidáme škrob rozmíchaný s trochou vody a povaříme. Jakmile směs zhoustne, odstavíme. Kečup smícháme s chvilli pastou a utřeným česnekem. Potřeme tortilly, rozdělíme na ně dýňovou směs a přidáme nakrájenou zeleninu. Zavineme a můžeme servírovat.