Použité suroviny receptu Tortino con verdure e provolone:
150 g sýru Provolone (uzený tvrdý sýr)
| 70 g smetany na vaření
| 50 g másla
| 30 g rozinek
| 4 vejce
| hlávkový salát, salát polníček, sůl
Postup přípravy receptu Tortino con verdure e provolone:
Očistětě, omyjte a nechte okapat oba saláty. Nakrájejte je na tenké nudličky a osmahněte na pánvi na másle, přidejte rozinky, které jste předem namočili do vlažné vody, osolte a restujte asi 8 minut. Rozšlehejte vejce se smetanou a špetkou soli. Na dno kulaté formy 22 cm rozložte salátovou směs. Na nudličky nakrájeným sýrem posypte zeleninu. Navrch nalijte rozšlehaná vejce se smetanou a pečte v troubě na 180 °C asi 20 minut. Koláč podávejte teplý.
Fotky receptu Tortino con verdure e provolone:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!