Postup přípravy receptu Tradiční volské oko jen trošku pro děti:
Tento recept není ničím zvláštní, jen je přizpůsoben dětem, protože děti jedí nejvíce očima. Pokud vám dítko stůně nebo má období nechutenství, zkuste mu připravit veselé volské oko. Vajíčko klepneme opatrně tak, aby nám zůstal žloutek v celku na vymazanou máslem pánev a maličko osolíme. Osmažíme, přendáme na talíř a kečupem malujeme pusinku, kukuřicí uděláme oči a pažitkou nebo proužkama mrkve uděláme paprsky. Máme sluníčko hotové a můžeme rozveselit naše děti u jídla. Stejným způsobem můžeme upravit vajíčko, když dáme na pánev vánoční vykrajovátko hvězdu nebo srdce a do vykrajovátka vklepneme vajíčko a smažíme. Dětem se to moc líbí a maminky jsou spokojené, že děti papají z vesela.