Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.07. 2025
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trdelník

fotka Trdelník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 67

Použité suroviny receptu Trdelník:

500 g polohrubé mouky  | 80 g tuku  | 2 vejce  | 250 ml mléka  | 40 g droždí  | 3 lžíce moučkového cukru  | 5 lžic skořicového cukru na obalení

Postup přípravy receptu Trdelník:

Ze surovin a vzešlého kvásku vypracujeme měkké těsto, které necháme asi 30 minut vykynout. Poté vyválíme tenkou placku, nařežeme na pásky a obtáčíme jimi kremrolové trubičky či zavařovací sklenice. Trdelník pomažeme vejcem či olejem a obalíme ve skořicovém cukru. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 8 minut.


Fotky receptu Trdelník:

Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Trdelník
Fotky vložil: ,Dmatěj,slavuska,meluzína 
Hodnocení receptu Trdelník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !