Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tříbarevná buchta

fotka Tříbarevná buchta
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Tříbarevná buchta:

5 vajec  | 200 g cukr moučka  | 250 ml smetany ke šlehíní  | 250 g héry  | 300 g polohrubá k mouka  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový pudink  | 1 kakaový pudink  | 1 malinový pudink  |  Na ozdobu  |  šlehačka  |  kandované třešně

Postup přípravy receptu Tříbarevná buchta:

Vejce s cukrem utřeme do pěny,přidáme smetanu a rozpuštěný vychladlý tuk.Pak vmícháme mouku prosátou s práškem do pečiva.Těsto rozdělíme na 3 části a do každé vmícháme jeden pudink. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem a střídavě naplníme těstem.P ečeme při 160 st.C asi 45 minut.Po upečení necháme krátce vychladnout a pak vyklopíme na mřížku. Po úplném vychladnutí nakrájíme na řezy, ozdobíme kopečkem ušlehané šlehačky a kandovanou třešní.


Fotky receptu Tříbarevná buchta:

Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Tříbarevná buchta
Fotky vložil: Natural,berunaa,hlouskova 
Hodnocení receptu Tříbarevná buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !