Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trojlístky s vůní skořice

fotka Trojlístky s vůní skořice
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Trojlístky s vůní skořice:

250 g moučkového cukru  | 200 g mletých mandlí  | 100 g polohrubé mouky  | 3 bílky  | 1 lžíce mleté skořice  | 1 lžička kakaa  | 50 g švestkových povidel  | 1 lžička rumu

Postup přípravy receptu Trojlístky s vůní skořice:

V míse smícháme bílky s cukrem, přidáme mleté mandle, polohrubou mouku, kakao a skořici a vypracujeme hladké těsto.
Zabalíme do folie a necháme min. 30 minut odpočinout v lednici.
Pak těsto rozválíme na plát cca 2 mm vysoký a vykrajujeme tvary ve 2 velikostech - trojlístky, hvězdičky, srdíčka.
Pečeme asi 10 min. v troubě předehřáté na 180 stupňů. Upečené cukroví přendáme z plechu na rovnou podložku a necháme vychladnout.
Po vychladnutí menší tvary potřeme bílkovou polevou a necháme zaschnout.
Povidla rozmícháme s rumem, přilepíme jimi malé tvary na velké a po zaschnutí uložíme na chladné místo.


Fotky receptu Trojlístky s vůní skořice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Trojlístky s vůní skořice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !