Použité suroviny receptu Tuňák se zeleninovou oblohou:
200 g tuňáka ve vlastní šťávě
| 2 rajčata
| 2 cibule šalotky
| 1 malý hlávkový salát
| 1 malá salátová okurka
| špetka mletého bílého pepře
| 1 nastrouhaná malá karotka
Postup přípravy receptu Tuňák se zeleninovou oblohou:
Tuňáka opatrně vyjmeme z nálevu a necháme dobře okapat. Na každý talíř položíme několik listů opraného hlávkového salátu a do jeho středu přendáme opatrně čtvrtinu tuňáka tak, aby se nerozpadl a zůstal kompaktní. Pak jej obložíme dílky rajčat, plátky okurky a hrubě pokrájenou šalotkou. Tuňáka mírně opepříme a takto připravené talíře posypeme jemně nastrouhanou karotkou.
Fotky receptu Tuňák se zeleninovou oblohou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!