Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Turecká pochoutka s pistáciemi

fotka Turecká pochoutka s pistáciemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Turecká pochoutka s pistáciemi:

4 lžíce hl. mouky  | 3 lžíce cukru  | 1/2 l mléka  | 1/4 másla  |  skořice  |  pistácie

Postup přípravy receptu Turecká pochoutka s pistáciemi:

Do hrnce nalijeme 0,5 litru mléka a 3 lžíce cukru a necháme prohřát. V druhém hrnci opražíme 4 lžíce hladké mouky a přidáme na kousky nakrájenou 1/4 másla. Uděláme jíšku a osmažíme ji dozlatova.
Až bude mléko prohřáté, přilíváme jej postupně za stálého do hrnce s jíškou. Necháme přejít varem. V případě vzniklých hrudek rozmixujeme. Směs nalijeme do mísy nebo pekáčku a necháme trochu vychladnout. Pekáček přikryjeme celofánem a dáme do lednice ztuhnout na minimálně 6 hodin.
Vychladlou a ztuhlou směs vyndáme z lednice. Servírujeme na talíř a posypeme nastrouhanými pistáciovými oříšky a skořicí.


Fotky receptu Turecká pochoutka s pistáciemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Turecká pochoutka s pistáciemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !