Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tygří máslo v mikrovlnné troubě

fotka Tygří máslo v mikrovlnné troubě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tygří máslo v mikrovlnné troubě:

450 g bílé čokolády /kousky/  | 180 ml hrubého arašídového másla  | 240 ml mléčné čokolády  |  máslo na vymazání misek

Postup přípravy receptu Tygří máslo v mikrovlnné troubě:

Pekáč slabě potřete máslem. Bílou čokoládu dejte do mikrovlnné nádoby a vlňte na nejvyšší stupeň za častého míchání až se čokoláda rozpustí. Vmíchejte do ni arašídové máslo a hmotu rozetřete na máslem potřený pekáč. Mezitím si v jiné nádobě v mikrovlnné troubě rozpusťe čokoládové lupínky nebo čokoládu a nakapejte je na hmotu v pekáči. Pomocí nože roztírejte čokoládu tak, aby vznikl mramorovaný vzorek.
Tygří máslo nechte vychladnout a rozkrájejte /rozlamte/ je na menší kousky.


Fotky receptu Tygří máslo v mikrovlnné troubě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tygří máslo v mikrovlnné troubě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !