Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.04. 2025
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tyrolské brambory

fotka Tyrolské brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tyrolské brambory:

8 kusů větších brambor  | 20 dkg balkánského sýra  | 20 dkg slaniny  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Tyrolské brambory:

Brambory omyjeme a rozpůlíme je podélně na polovinu. Poté je lžičkou trošku vydlabeme (dobré je spodek brambory trošku seříznout nožem, aby se nekutálely), vložíme na plech a dáme je na 10 minut do trouby, kterou jsme si předem rozehřáli na 250 °C. Mezitím, co budou brambory v troubě, si slaninu nakrájíme na malinkaté čtverečky, sýr nakrájíme na plátky a poté ho rukou rozdrolíme. Nakrájenou slaninu smícháme společně se sýrem.
Po 10 minutách brambory z trouby vytáhneme a naplníme je směsí slaniny a sýru, potřeme je rozšlehaným vejcem a opět vložíme do trouby, tentokrát přibližně na 20 minut. Když jsou brambory do zlatova upečené, vytáhneme je z trouby a už zbývá jen si na nich pochutnat.


Fotky receptu Tyrolské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tyrolské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !