4 velké cibule
| 4 velké papriky (kapie),
| cca 3 kg rajčat
| 1/2 balíčku pepře
| 5 bobkových listů
| 2 ks feferonů
| 1 hlavička česneku
| sůl
Postup přípravy receptu Ukrajinské chutney:
Cibule a papriky nakrájíme na proužky, dáme do 4 litrového hrnce a doplníme nakrájenými rajčaty do objemu 3 litrů. Přidáme pepř, sůl a bobkové listy a vše rozvaříme do měkka. Po rozvaření přecedíme, tuhé části pomeleme a vrátíme zpět do šťávy. Znovu povaříme až do zahuštění. Nalijeme do skleniček a sterilujeme.
Velmi dobré jako příloha ke steakům, grilovaným rybám, na topinky, i jen tak na chléb s máslem.
Fotky receptu Ukrajinské chutney:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!