Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Václavky smažené s vajíčky:
400 g václavek kloboučků
| 100 g uzené slaniny
| 1 cibule
| podle chuti: sůl, kmín, mletý pepř, petrželka
| 4 vejce
Postup přípravy receptu Václavky smažené s vajíčky:
Kloboučky václavek dobře povaříme v menším množství osolené vody. V kastrole na drobně pokrájené rozškvařené slanině zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme ocezené a pokrájené kloboučky václavek, okořeníme tlučeným kmínem a pepřem a směs osmahneme. Nakonec přilejeme rozkvedlaná vejce, osolíme a mícháme tak dlouho, až vejce ztuhnou. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.
Fotky receptu Václavky smažené s vajíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!