Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.04. 2025
Dnes má svátek Vendula
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vanilková zmrzlina s jahodovou dření

fotka Vanilková zmrzlina s jahodovou dření
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Vanilková zmrzlina s jahodovou dření:

300 g jahod  | 40 g moučkového cukru  | 2 lžíce třešňovice  | 8 kopečků vanilkové zmrzliny  |  několik lístků máty na ozdobu

Postup přípravy receptu Vanilková zmrzlina s jahodovou dření:

Jahody opatrně omyjeme v míse s vodou a osušíme. Odstraníme stopky a plody nadrobno nakrájíme. Smícháme s moučkovým cukrem a necháme zhruba 15 min. stát. Jahody rozmixujeme a ochutíme třešňovicí. Prolisujeme jemným sítem.
Jahodovou dřeň upravíme na dezertní misky nebo do pohárů a přidáme 2 kopečky vanilkové zmrzliny.
Ozdobíme omytými a osušenými lístky máty. Pokud nemáme čerstvé jahody, použijeme mra­žené. Vanilkovou zmrzlinu můžeme také kombi­novat s jahodovou.
Zbylou jahodovou dřeň lze zmrazit a ponechat na jinou příležitost.


Fotky receptu Vanilková zmrzlina s jahodovou dření:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vanilková zmrzlina s jahodovou dření
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj