4 plátky kapra
| 1 cibule
| 2 dcl Rama Cremefine na šlehání (trochu oslazená)
| dle chuti: několik kuliček pepře
| dle chuti: několik kuliček nového koření
| 1 špetku mletého zázvoru
| 1 špetku tymiánu
| 1 špetku soli
| 2 lžíce rozpuštěného másla
| 3 lžíce oleje
| dle potřeby: na podlití rybí vývar
Postup přípravy receptu Vánoční kapr na smetaně:
Porce osolíme a mírně posypeme zázvorem. Na oleji zpěníme drobně posekanou cibuli, přidáme koření, promícháme a vložíme kapří porce. Pokapeme máslem a dáme do vyhřáté trouby, podléváme rybím vývarem. Měkkého kapra přelijeme Ramou Cremefine na šlehání a dopečeme. Podáváme s opékanými brambory.
Fotky receptu Vánoční kapr na smetaně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!