Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vánoční losos

fotka Vánoční losos
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vánoční losos:

2 ks růžový losos  | 2 lžíce olivový olej Berolly Classico  | 6 stroužků česnek  | dle potřeby brambory  | špetka sůl  | špetka pepř  | špetka zázvor  | 1 středně balená majonéza Hellmans  | dle potřeby knor  |  koření na ryby

Postup přípravy receptu Vánoční losos:

Do misky s Knorr Kořenícím mixem na ryby nalijeme Olivový olej Bertolli Classico, podkovy lososa vložíme do misky z varného skla. Lososa potřeme připravenou směsí oleje a koření. Necháme 2 hodiny uležet. Stroužky česneku a čerstvý zázvor jemně nastrouháme a přidáme Majonézu Hellmann´s. Brambory po důkladném očištění nakrájíme na čtvrtky a pečeme po dobu 45 minut na plechu v troubě,dokud nebudou nafouklé. Pak je vyndáme. Okořeněného lososa opečeme nasucho na titanové nebo teflonové pánvi. Lososa s havajskou omáčkou servírujeme s americkými bramborami, ozdobíme limetkou, petrželkou či ředkvičkou.


Fotky receptu Vánoční losos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční losos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !