Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční kuřecí dia salát

Vánoční kuřecí dia salát
12. 10. 2008 Vánoční recepty +++_______
Příprava receptu Vánoční kuřecí dia salát: Maso vykostíme a na­krájíme na kousky. Celer očistíme, jablka opláchneme, oloupeme a jádřin­ce vykrájíme. Celer i jabl­ka pote nakrájíme na nudličky a ihned zakape­me citronovou šťávou. Do smetany vmí ... …více»

Pařížské špičky

Pařížské špičky
12. 10. 2008 Vánoční recepty Žádné hodnocení
Příprava receptu Pařížské špičky: Bílky vyšleháme do tuha, zamícháme cukr a rozemleté ořechy. Na pečící papír děláme kolečka, která pečeme na 180 st. V hrnečku rozvaříme čokoládu se šlehačkou, necháme vychladnout a dáme do lednice nej ... …více»

Pudinkové čokoládové cukroví

Pudinkové čokoládové cukroví
12. 10. 2008 Vánoční recepty ++________
Příprava receptu Pudinkové čokoládové cukroví: Ze všech surovin zpracujeme těsto a dáme na dvě (nebo i více) hodin do lednice. Těsto nastrouháme na hrubém vzorku struhadla a tvoříme malé hrudky, vysoké cca 1,2 cm. Pokládáme na pečící papír. Můžeme ... …více»

Smetanové cukroví

Smetanové cukroví
12. 10. 2008 Vánoční recepty ++++++____
Příprava receptu Smetanové cukroví: Z mouky, Hery, cukru a smetany si zpracujeme těst, které dáme do lednice ztuhnout. Stačí hodinka, ale můžete to dělat až druhý den. Vyválíme plát vysoký asi 3 mm, těsto si můžeme podsypávat a vykrajuj ... …více»

Skořicové cukroví s oříšky

Skořicové cukroví s oříšky
12. 10. 2008 Vánoční recepty +-________
Příprava receptu Skořicové cukroví s oříšky: Ze žloutku a ostatních surovin zpracujeme těsto, které si dáme ztuhnout na dvě hodinky do lednice. Cukroví můžeme dělat klidně až druhý den. Ztuhlé těsto si vyválíme na tloušťku asi 3 mm a vykrajujem ... …více»
 

Výborné povidlové perníčky

Výborné povidlové perníčky
9. 10. 2008 Vánoční recepty ++++-_____
Příprava receptu Výborné povidlové perníčky: V míse smícháme mouku s cukrem, herou, vejci. Přidáme rozehřátý med a ostatní ingredience. Těsto zabalíme do fólie a necháme v lednici do druhého dne odpočnout. Druhý den vyválíme, vykrajujeme libovol ... …více»

Kokosové obalované kostky

Kokosové obalované kostky
8. 10. 2008 Vánoční recepty +++++_____
Příprava receptu Kokosové obalované kostky: Cukr ušlehámé se žloutky, přidáme mouku s práškem a mléko, nakonec sníh z bílků. Hmotu vlijeme na vymaštěný pekáč a řezy upečeme. Vychladlé rozkrájíme na kostky, které máčíme v rozpuštěné čokoládě a h ... …více»

Vánoční štrůdl

Vánoční štrůdl
8. 10. 2008 Vánoční recepty ++++______
Příprava receptu Vánoční štrůdl: Z mouky, cukru, másla, vajec, prášku do pečiva a mléka zpracujeme těsto. Rozdělíme ho na tři díly a vyválíme z každého placku, kterou paklademe jablky, cukrem, rozinkami a skořicí a zakapeme máslem. P ... …více»

Vánoční jablkový vrkoč

Vánoční jablkový vrkoč
8. 10. 2008 Vánoční recepty ++________
Příprava receptu Vánoční jablkový vrkoč: Z přísad vypracujeme kynuté těsto. Necháme vykynout a vyválíme ho na obdélník. Do středu obdélníku zformujeme náplň. Z obou stran nakrájíme těsto šikmými řezy, asi 3-4 cm širokými, od náplně po okraj ... …více»

Střapáci

Střapáci
7. 10. 2008 Vánoční recepty +-________
Příprava receptu Střapáci: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli odležet v lednici. Poté ho protlačujeme na masovém strojku a tvoříme různé tvary. Pečeme na vymaštěném plechu. Můžeme zdobit čokoládovou polevou. .. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !