Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Vánoční punč

fotka Kuchařská pohotovost - Vánoční punč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 61

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Vánoční punč:

2 dcl rumu  | 1 dcl griotky  | 400 ml vody  |  šťáva z pomeranče  | 4 lžičky plátků mandlí  | 4 lžíce medu  | 4 kousky skořice  | 8 hřebíčků  |  máslo  | na ozdobení: citron, cukr krystal, pomeranč

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Vánoční punč:

Do vroucí vody nasypeme celou skořici a hřebíček a necháme asi pět minut provařit. Přidáme šťávu z pomerančů, plátky mandlí a med, přivedeme k varu a na závěr zalijeme rumem a griotkou. Podáváme ve skleničkách s cukrovým okrajem a plátkem pomeranče. A pokud přidáme pár kapek rozpuštěného másla, nejen, že bude punč jemnější, ale zůstane i déle horký a navíc - nevyprchá z něj alkohol.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Vánoční punč:

Kuchařská pohotovost - Vánoční punč
Kuchařská pohotovost - Vánoční punč
Fotky vložil: Mangovka,alenab 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Vánoční punč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !