Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.10. 2025
Dnes má svátek Olivie a Oliver
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Linecké těsto pro začátečníky

fotka Linecké těsto pro začátečníky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Linecké těsto pro začátečníky:

300 g hladké mouky  | 100 g moučkového cukru  | 200 g Hery  | 2 žloutky

Postup přípravy receptu Linecké těsto pro začátečníky:

Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme na 30 minut do chladna odpočinout. Potom vyválíme asi na 2 mm (je-li těsto dobře zpracované vůbec se nelepí). Z těsta vykrajujeme libovolné tvary a pečeme při 180 °C asi 5 minut.


Fotky receptu Linecké těsto pro začátečníky:

Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Linecké těsto pro začátečníky
Fotky vložil: Mangovka,hlouskova,Natural,myrna,Nandiči 
Hodnocení receptu Linecké těsto pro začátečníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !