Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 28 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí polévka:
2 ks petržel
| 1 ks velká rybí hlava, kosti, ploutve a ocas
| 3 ks velká mrkev
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česnek
| 5 kuliček nové koření
| 5 kuliček černý pepř
| sůl
| petrželka na ozdobu
Postup přípravy receptu Rybí polévka:
Dobře očištěnou hlavu, ocas, kosti a ploutve dáme do hrnce, přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou zeleninu, očištěnou a rozpůlenou cibuli, česnek, sůl a koření. Zalijeme osolenou vodou a zvolna vaříme. Když je rybí maso měkké, polévku přecedíme. Vývar podle chuti přisolíme a vložíme do něj obrané maso z hlavy.
Doplníme opraženou houskou a petrželkou a podáváme.
Fotky receptu Rybí polévka:
Fotky vložil: hlouskova,sámo,vocjan,Vikitorie