Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 44 |
|
|
Použité suroviny receptu Vánoční rajská omáčka:
Na vývar:
| 500 g předího hovězího masa
| dle chuti: hřebíček, bobkový list a nové koření
| 500 ml rajčatového pyré
| 1 mrkev
| 1 celer
| 1 cibule
| dle chuti: cukr, sůl a ocet
| dle potřeby: hladká mouka a olej
Postup přípravy receptu Vánoční rajská omáčka:
Den předem uvaříme vývar, který necháme přes noc uležet. Druhý den na oleji zpěníme cibuli, orestujeme na kostky nakrájenou mrkev s celerem, přidáme mouku a uděláme světlou zásmašku. Přidáme rajčatové pyré a podlijeme hovězím vývarem. Povaříme, dokud mrkev nezměkne, poté vše propasírujeme. Dochutíme cukrem, solí a octem.
Fotky receptu Vánoční rajská omáčka:
Fotky vložil: jessynka,Natural,Mangovka,MichelePrg,zanedz,Vikitorie