Postup přípravy receptu Vánoční sváteční topinky:
Panenku nakrájíme na tenké plátky, ty ještě naklepeme /nejlépe mezi dvěma listy mikroténové fólie/, nakrájíme na co nejtenčí nudličky/ důležité!/, vložíme do misky, přidáme hořčici, kečup a ev.koření, promneme a necháme chvíli odležet.
Na jedné pánvi připravíme klasicky topinky /tip- pokud použijeme čerstvý chleba a dost rozpálený olej a smažíme jen do zlatova, tak budou krásně křehké na povrchu a měkké uvnitř/, dáme na ubrousek, abychom odsáli zbytečný tuk, osolíme a potřeme česnekem.
Zároveň na druhé pánvi na malé /!!/ trošce oleje za stálého míchání orestujeme masovou směs tak, aby maso bylo měkké a směs měla kašovitou konsistenci.
Pracujeme na obou pánvích najednou, abychom na horké topinky dali horkou směs, rozetřeme a hned posypeme strouhaným parmazánem. Zdobíme dle chuti - doporučuji najemno nasekanou zelenou nať cibulky a kousek něčeho červeného pro oko - paprika,koktejlové rajčátko.
Podáváme horké.