Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařená brokolice se smetanovou omáčkou

fotka Vařená brokolice se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vařená brokolice se smetanovou omáčkou:

600 g brokolice  |  sůl  | 250 ml smetany  | 300 ml mléka  | 50 g hladké mouky  |  muškátový oříšek  |  vegeta  |  worcestrová omáčka  |  sojová omáčka  | 150 g másla

Postup přípravy receptu Vařená brokolice se smetanovou omáčkou:

Omytou a očištěnou brokolici rozporcujeme na růžičky a vložíme do osolené vařící vody. Vaříme do měkka cca 15 minut. Zvlášť v hrnci rozpustíme máslo, zapražíme moukou, orestujeme dozlatova, zalijeme mlékem, rozšleháme a přidáme smetanu a přivedeme do varu a vaříme cca 15 minut. Dochutíme vegetou, sojovou a worcestrovou omáčkou a špetkou nastrouhaného muškátového oříšku. Vařenou brokolici vyjmeme na talíř a přelijeme omáčkou.


Fotky receptu Vařená brokolice se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vařená brokolice se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !