Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vařená zelenina s jogurtovou omáčkou:
1 menší květák
| 1 menší hlávka kapusty
| 1 pórek
| 250 g zelených fazolek
| omáčka:
| 150 ml bílého jogurtu
| 2 lžíce sojanézy
| citrónová šťáva
| pažitka
| cukr
| sůl
Postup přípravy receptu Vařená zelenina s jogurtovou omáčkou:
Očištěnou zeleninu uvaříme vcelku ve vroucí osolené vodě (květák vaříme zvlášť, aby neztratil bílou barvu). Scezenou zeleninu rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou. Podáváme s vařenými brambory.
Příprava omáčky:
Na omáčku rozšleháme jogurt se sojanézou, ochutíme solí, citrónovou šťávou a cukrem. Do hotové omáčky vmícháme jemně nakrájenou pažitku.
Fotky receptu Vařená zelenina s jogurtovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!