Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vejce a la bourguignonne

fotka Vejce a la bourguignonne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vejce a la bourguignonne:

4 vejce  | 1/4 l červeného vína  | kytička bylinek - tymián, petrželka a bobkový list, svázané kuchyňským motouzkem  | 1/2 stroužku česneku  | 2 plátky cibule  | 30 g másla  | 1/2 lžičky mouky  | 4 tousty

Postup přípravy receptu Vejce a la bourguignonne:

Vařit víno s kytičkou bylinek, česnekem a cibulí po 5 min.. Přelít přes cedník do kastrolku a zahodi kytičku, česnek a cibuli. Zredukovat víno na prudkém ohni na polovinu. Připravit 4 tousty. Připravit ztracená vejce a opatrně je položit na tousty. Sundat z ohně víno, zamíchat dovnitř mouku smíchanou s máslem na zahuštění omáčky. Přelít omáčku přez vejce. Ihned podávat.


Fotky receptu Vejce a la bourguignonne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce a la bourguignonne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !