Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.10. 2025
Dnes má svátek Erik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vejce Florencie

fotka Vejce Florencie
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vejce Florencie:

8 ks vajec  | 1/2 šálku octa  | 100 g čerstvého špenátu  | 1 ks cibule  | 1 lžíce másla  | 1 sáček omáčky (koprové, houbové)  | 125 g tvrdého sýra  |  sůl, muškát

Postup přípravy receptu Vejce Florencie:

Špenát opereme, necháme okapat. Drobně nakrájíme cibulku a osmažíme na tuku do zlatova. Přidáme špenát, osolíme, okořeníme muškátem a podusíme. Připravíme omáčku dle návodu a přidáme do ní strouhaný sýr. Dáme vařit do jiné nádoby 1 lvody a 1/2 šálku octa a když se vaří, tak vklepáváme vejce. Vyndáváme opatrně po 5 minutách. Okapaný špenát upravíme do ploché ohnivzdorné mísy, na něj položíme(ztracená)vejce, přelijeme sýrovou omáčkou a necháme krátce zapéci.


Fotky receptu Vejce Florencie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce Florencie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky