Použité suroviny receptu Vejce se zapékanými fazolemi:
2 vejce
| 4 lžíce minerální vody
| dle chuti: sůl a pepř
| 1/2 svazku pažitky
| 1 konzerva fazolí (415 ml)
| 1 rajče
| 100 g salátové okurky
| 2 krajíce celozrnného chleba
Postup přípravy receptu Vejce se zapékanými fazolemi:
Vejce, minerální vodu, sůl a pepř dáme do mísy a rozšleháme. Pažitku omyjeme a osušíme, nadrobno ji pokrájíme a přidáme do rozšlehaných vajec. Fazole ohřejeme na pánvi. Vejce na teflonové pánvi za častého míchání osmažíme. Rajčata omyjeme, stopky vyřízneme a dužinu pokrájíme na osminky. Okurku omyjeme, osušíme a nastrouháme na tenké plátky. Míchanými vejci a fazolemi obložíme krajíce chleba a ještě je ozdobíme rajčetem a okurkou.
Fotky receptu Vejce se zapékanými fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!