Použité suroviny receptu Velšsky tavený sýr na topince :
4 šálky strouhaného čedaru nebo jiného sýra k tavení
| 3 polévkové lžíce hladké mouky
| 2/3 šálku piva
| 1/2 plévkové lžíce worčestrové omáčky
| 1/2 lžičky suché hořčice
Postup přípravy receptu Velšsky tavený sýr na topince :
Sýr smícháme s moukou. Ve skleněné nádobě uvedeme pivo do varu (1 1/2 - 2 minuty). Postupně přidáváme polovinu sýra, omáčky a hořčice a dobře promícháme. Povaříme 3-4 minuty na MEDIUM, během hřátí promícháme. Přidáme zbývající ingredience a vaříme další 3-4 minuty nebo do roztavení sýra (MEDIUM). Během přípravy 1x zamícháme.
Hotovým poléváme topinky nebo je jen namáčíme.
Fotky receptu Velšsky tavený sýr na topince :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!