Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.03. 2025
Dnes má svátek Tomáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věnec z mletého masa v zelených listech

fotka Věnec z mletého masa v zelených listech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Věnec z mletého masa v zelených listech:

600 g hlávkového zelí  | 2 cibule  | 1 tvrdší žemle  | 600 g smíšeného mletého masa  | 2 vejce  |  špetka soli  |  špetka bílého pepře  |  špetka drceného kmínu  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Věnec z mletého masa v zelených listech:

Ze zelí vykrojíme košťál a poškozené listy a 10 minut ho vaříme v osolené vodě. Vychladíme, rozložíme jednotlivé listy, z vnějších listů vyřízneme silné žilky a vnitřní zelené listy necháme nadrobno. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Mleté maso smícháme s nasekaným zelím, vejci, cibulí, solí, pepřem, kmínem a vymačkanou žemlí. Zpracujeme v hladkou hmotu. Kulatou formu vytřeme olejem a vyložíme velkými zelenými listy. Naplníme masovou hmotou a přikryjeme zbylími listy. Vrch formy pořádně zakryjeme alobalem a vložíme do vařící lázně. Zmírníme teplotu a vaříme 1 1/2 hodiny. Vyklopíme na nahřátou mísu.


Fotky receptu Věnec z mletého masa v zelených listech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Věnec z mletého masa v zelených listech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !