Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.05. 2025
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky s celerem, pórkem a křenem

fotka Vepřové plátky s celerem, pórkem a křenem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové plátky s celerem, pórkem a křenem:

300 g vepřových plátků  | 150 g mrkve  |  půlka menšího celeru  | 1 pórek  | 200 g brambor  | 1 dcl vývaru z masa nebo z kostky  | 1 lžíce strouhaného křenu  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce oleje  |  půl svazku pažitky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřové plátky s celerem, pórkem a křenem:

Připravíme si vývar. Mrkev, celer a brambory nakrájíme na hranolky. Pórek nakrájíme na kolečka. Opatrně rozehřejeme máslo na pánvi, vsypeme zeleninu s brambory a opečeme. Posolíme, opepříme a přilijeme vývar. Dusíme pak asi 10 minut. Vepřové plátky na rozpáleném oleji na druhé pánvi opečeme na každé straně 3 - 4 minuty, posolíme, opepříme. Do opečené zeleniny přisypeme nastrouhaný křen podle chuti a přidáme zeleninu.


Fotky receptu Vepřové plátky s celerem, pórkem a křenem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky s celerem, pórkem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !