Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové po drávidsku

fotka Vepřové po drávidsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové po drávidsku:

1 kg vepřového masa  | 6 stroužků česneku  | 3 vetší cibule  | 1/2 lžičky tlučeného kardamonu  | 1/2 lžičky mletého pepře  | 1/2 lžičky chilli  | 1/2 lžičky mletého nového koření  | 8 tlučených hřebíčků  | 3 lžíce octa  | 4 lžíce oleje  | 2 lžičky tlučeného kmínu  | 1/2 lžičky skořice  | 1 lžička mletého zázvoru

Postup přípravy receptu Vepřové po drávidsku:

Semeleme dvě cibule a česnek s kardamonem, hřebíčkem, pepřem, skořicí a troškou octa vše umícháme v pastu. Maso nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, osolíme a pokryjeme asi polovinou pasty a pokropíme zbytkem octa. Přiklopíme a necháme uležet několik hodin. Na oleji usmažíme nasekanou třetí cibuli a přidáme k ní zbylou část pasty. Na to vložíme marinované maso i s marinádou. Dusíme na mírném ohni, až je maso měkké. Nemá se pokud možno podlévat.


Fotky receptu Vepřové po drávidsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové po drávidsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !