Použité suroviny receptu Vepřové řízky s křenovou omáčkou:
4 kotlety
| dle chuti: pepř, sůl a kari koření
| dle potřeby: olej
| dle potřeby: hladká mouka
| 1 rajčatový kečup
| 1 dl šlehačky
| 2 lžíce křenu
| trošku citrónové šťávy
Postup přípravy receptu Vepřové řízky s křenovou omáčkou:
Vepřové kotlety několikrát nakrojíme a naklepeme je.
Pak je opepříme, posypeme kari, osolíme a obalíme je v mouce, přebytečnou mouku oklepeme. Rozpálíme olej v pánvi a maso opečeme na každé straně 4 minuty. Vyjmeme je talíře a ušleháme šlehačku. Do šlehačky vmícháme křen a citrónovou šťávu. Potřeme kotlety tence kečupem. Kotlety ozdobíme šlehačkou s křenem a citrónovou šťávou.
Fotky receptu Vepřové řízky s křenovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!