Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový brněnský řízek

fotka Vepřový brněnský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřový brněnský řízek:

500 g vepřové kýty  | 125 g šunky  | 50 g sterilovaného hrášku bez nálevu  | 25 g tuku na přípravu směsi  | 2 vejce  |  sůl  |  Na obalení:  | 100 g strouhanky  | 50 g hladké mouky  | 2 vejce  | 0,1 l mléka  | 150 g tuku na smažení

Postup přípravy receptu Vepřový brněnský řízek:

Vajíčka usmažíme na tuku se šunkou a hráškem, směs osolíme. Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je, osolíme a naplníme směsí vajec. Pečlivě zabalené řízky podle potřeby spíchneme párátky, pak je obalíme v hladké mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v prosáté strouhance a zvolna jednotlivé porce usmažíme v horkém tuku do světle nazlátlé barvy. Párátka vyjmeme a řízky ihned servírujeme.


Fotky receptu Vepřový brněnský řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový brněnský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles