Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vévodské brambory

fotka Vévodské brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Vévodské brambory:

320 ml mléka  | 3 lžíce másla  | 850 g brambor moučných  | 2 lžíce mléka na potření  |  bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vévodské brambory:

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě. Zatím si ohřejeme mléko. Pak brambory slijeme, necháme odpařit, prolisujeme a smícháme s teplým mlékem.

Do brambor vmícháme máslo, osolíme a okořeníme mletým bílým pepřem.

Bramborovou kaši naplníme do zdobícího sáčku a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme malé rozety.

Vévodské brambory potřeme trochou mléka a v předehřáté troubě na 225°C pečeme přibližně 15 minut.

Vévodské brambory podáváme k pečeným, dušený nebo vařeným masům nebo zelenině.


Fotky receptu Vévodské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vévodské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !