Postup přípravy receptu Výborná fazolačka:
Nejprve si pokrájíme cibuli najemno. V kastrolu jí na oleji zpěníme, můžeme i na sádle, kdo má sádlo radši a na slanině, tak tu máme též pokrájenou na drobné kostičky. Takže nejprve olej rozpálíme, vložíme špek vysmahnout a pak vložíme cibuli, aby zesklovatěla. Na tu hodíme pokrájenou klobásku na kostičky nebo kolečka, to záleží podle fantazie + na větší kosky nakrájené brambory. Trochu posypeme červenou paprikou, stačí malá lžička. Zamícháme a přidáme koření, sůl, pepř, drcený kmín, může být i nemusí zeleninový bujon. Zalijeme vodou, necháme do měkka vše povařit a červené fazole dáváme až na konec z důvodu, aby se nerozvařily. Kdo má rád husté polévky, tak je dobré zahustit jíškou. Může se i nemusí, je to husté dost i bez jíšky, ale já to i tak zahuštuji. Je opravdu výborná, přeji dobrou chuť, tomu kdo ji ochutná.
Fotky receptu Výborná fazolačka:
Fotky vložil: damami,alenab,kozaroza,Nandiči