Vložil: | jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 55 |
|
|
Použité suroviny receptu Vykutálené karbanátky:
500 g chleba
| 200 g anglické slaniny
| 5 stroužků česneku
| 2 cibule
| 3 vejce
| 3 lžíce na kostičky nakrájené červené papriky
| špetka pepře
| majoránka
| hrst strouhanky
| 500 ml teplého vývaru z jedné kostky masoxu
| sůl
| olivový olej na pánev
Postup přípravy receptu Vykutálené karbanátky:
Na oleji orestujeme do zlatova na drobno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu. Do mísy rozdrobíme chléb i s kůrkou a zalijeme teplým vývarem. Přidáme na jemno pokrájenou červenou papriku, prolisovaný česnek, koření, vejce a směs slaniny s cibulí. Vše řádně promícháme a vytvoříme hustou směs, kterou podle chuti osolíme a opepříme, případně zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme karbanátky a smažíme po obou stranách dozlatova. Hotové horké karbanátky zdobíme plátky sýra, kolečky cibule, olivami, cherry rajčátkem, paažktkou a rozmarýnem. Podáváme na listech zeleného salátu.
Fotky receptu Vykutálené karbanátky:
Fotky vložil: MichelePrg,Vlamape,beruschka6,evr5,man,alenab