Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahýbance

fotka Zahýbance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zahýbance:

750 g vařených brambor  | 150 g polohrubé holky  | 50 g oloupaných jablek  |  sůl  | 1 žloutek  |  cukr  |  rozpuštěné máslo na pomaštění

Postup přípravy receptu Zahýbance:

Vařené brambory oloupeme, umeleme nebo nastrouháme na jemném struhadle, přidáme sůl, žloutek, polohrubou mouku a řádně propracujeme. Na vále těsto rozdělíme na dvě poloviny. Vyválíme prvou polovinu, přeneseme na vyšší plech vymazaný máslem a poklademe strouhanými jablky, osladíme. Překryjeme druhou polovinou těsta, okraje důkladně zamačkáme a dáme péci. Pečeme dorůžova. Po upečení hojně pomastíme rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Zahýbance:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zahýbance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !