8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem

fotka Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem:

2 hrsti nakrájených žampionů  | 1 kousek taveného sýra  | 100-120 g ovčího sýra  | 400 g uvařených těstovin  | špetka barevného pepře  | 250 ml sladké trvanlivé smetany  |  čerstvá bazalka na ozdobu

Postup přípravy receptu Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem:

Nakrájené žampiony na troše oleje orestujeme, přidáme tavený sýr, ovčí sýr, (já přidala i zbytek nivy) a necháme rozpustit. Zalijeme smetanou a dochutíme rozdrceným kořením. Krátce povaříme. Když použijeme smetanu s nižším obsahem tuku, žampiony je třeba před přidaním sýrů poprášit hladkou moukou. Já používám smetanu s obsahem min. 30% tuku. Na talíř dáme uvařené těstoviny, přelijeme je omáčkou a ozdobíme bazalkou. Vynikající!


Fotky receptu Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem:

Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem
Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem
Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem
Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Žampionové tagliatelle s ovčím sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !