Vložil: | saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Žampiony na bílém víně:
250 g žampiónů
| podle chuti a potřeby: česnek
| sůl
| pepř
| bazalka
| olej
| bílé víno
| petrželka
Postup přípravy receptu Žampiony na bílém víně:
Žampiony očistíme. Celé hlavičky dáme na pánev s rozehřátým olejem. Posolíme, opepříme, posypeme bazalkou. Do oleje přihodíme zhruba dva stroužky česneku, které jsme si předem nasekali na malé kousky.
Chvilku smažíme a potom přidáme bílé víno a zvolna žampiony dosmažíme.
Nakonec posypeme nasekanou petželkou.
Fotky receptu Žampiony na bílém víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!