Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená bramborová kaše se špenátem

fotka Zapečená bramborová kaše se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečená bramborová kaše se špenátem:

500 g brambor  | 1 špenátový protlak  | 5 stroužků česneku  | 1 cibule  | 2 lžíce olivového oleje  | 250 ml mléka  | 100 g nastrouhaného sýra  |  sůl  |  mletý pepř  |  celozrnná mouka  | 3 vejce

Postup přípravy receptu Zapečená bramborová kaše se špenátem:

Brambory uvaříme doměkka a rozmačkáme je na kaši. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem, rozšleháme, povaříme, osolíme a přidáme polovinu množství nastrouhaného sýra. Špenátový protlak rozmrazíme, cibuli najeno nakrájíme, osmažíme dozlatova na rozpáleném tuku, přidáme rozmražený špenát, prolisovaný česnek a osolíme.

Zapékací mísu vymažeme tukem, vložíme do ní rozmačkané brambory, na ně dáme špenátovou směs, do špenátu uděláme tři otvory, do každého z nich rozklepneme vejce, posypeme zbytkem nastrouhaného sýra a zapečeme asi 30 minut v troubě při 180 °C.


Fotky receptu Zapečená bramborová kaše se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená bramborová kaše se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !