Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory, kedlubny a sýr

fotka Zapečené brambory, kedlubny a sýr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené brambory, kedlubny a sýr:

800 g brambor  | 2 kedlubny  | 100 g slaniny  | 2 str. česneku  | 1 kel. smetany 12 %  | 1 kelímek mléka  | 2 lžíce vegety  | 100 g eidamu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečené brambory, kedlubny a sýr:

Brambory a kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme. Slaninu nakrájenou na tenké proužky osmažíme na pánvi. Smícháme brambory, kedlubny, česnek a vypečenou slaninu. Do tuku na pánvi přidáme smetanu, mléko, pepř, vegetu a sůl. Vše chvíli povaříme. Formu na pečení vymažeme sádlem, nasypeme strouhanou směs a zalijeme povařenou šťávou z pánve. Dáme do trouby předehřáté na 180 ºC a pečeme 20 minut, posypeme strouhaným sýrem a pečeme dalších 20 minut.
Podáváme se zeleninovými saláty.


Fotky receptu Zapečené brambory, kedlubny a sýr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené brambory, kedlubny a sýr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !