Použité suroviny receptu Zapečené filé po cikánsku:
600 g filé z tresky
| šťáva z 1/2 citronu
| 1 lžíce másla
| 1 lžíce hladké mouky
| 125 ml smetany
| 1 sklenice cikánské omáčky
| 5 lžic eidamu
Postup přípravy receptu Zapečené filé po cikánsku:
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citrónovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu našleháme a opatrně do ní vmícháme hotovou cikánskou omáčku. Směsí přelijeme kousky ryby a vše uhladíme. Pokrm posypeme sýrem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Nakonec můžeme posypat nasekaným koprem.
Fotky receptu Zapečené filé po cikánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!