Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené knedlíky s kapustou

fotka Zapečené knedlíky s kapustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené knedlíky s kapustou:

600 gramů kapusty  | 1 kg vařených brambor  | 2 lžíce sekané pažitky  | 1 cibule  | 2 lžíce másla  | 120 gramů polohrubé mouky  | 4 vejce  | 200 ml smetany  | 100 gramů strouhaného ementálu  |  sůl, pepř  | 250 ml vody

Postup přípravy receptu Zapečené knedlíky s kapustou:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nakrájenou kapustu, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme asi 15 minut. Brambory nastrouháme najemno, smícháme s moukou, vejci a sekanou pažitkou. Utvoříme malé knedlíčky, které vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Zapékací mísu vymažeme a na dno rozložíme knedlíčky. Na ně dáme kapustu. Ve smetaně rozšleháme zbylá vejce a 50 gramů ementálu. Opepříme a nalijeme do mísy na knedlíky a kapustu. Pečeme v mírné troubě asi 20 minut. Krátce před dopečením zasypeme zbylým strouhaným ementálem.


Fotky receptu Zapečené knedlíky s kapustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené knedlíky s kapustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !