Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené kuřecí toasty

fotka Zapečené kuřecí toasty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Zapečené kuřecí toasty:

balení toustového chleba  | 20 dkg kuřecího masa  | 20 dkg sýra  | 2 cibule  |  hořčice  |  dresing  |  směs koření Adžika

Postup přípravy receptu Zapečené kuřecí toasty:

Výborný nápad, jak se zbavit zbytků z pečeného kuřete, co jsme měli k obědu. Masíčko z kuřete obereme, pokrájíme na malé kousky a smícháme v misce s dressingem, aby nebylo tak suché (já měla momentálně jogurtový francouzský dressing). Cibuli nakrájíme na kolečka (nebo jakkoliv jinak) 1 tousty potřeme hořčicí a poklademe kuřecí směsí. Na to dáme cibuli, posypeme kořením. Já použila Adžika-směs koření s paprikou, pikantnější. Směsi jsou nejlepší ty s paprikou a pálivější, aby měl toust taky trochu chuť. Na to dám plátek/plátky sýra. Druhý toust namažeme hořčicí a přiklopíme. Dáme péct do toustovače. Mě nejvíce chutná, když k němu přikusuji syrovou papriku a dám na něj trochu Samuraje (ostrá majonéza v tubě).


Fotky receptu Zapečené kuřecí toasty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené kuřecí toasty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !