Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené lilky s Nivou a slaninou

fotka Zapečené lilky s Nivou a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené lilky s Nivou a slaninou:

4 ks menší lilek  | 20 dkg Niva  | 250 ml smetana  | 30 dkg anglická slanina  | 5 ks lžička Podravky

Postup přípravy receptu Zapečené lilky s Nivou a slaninou:

Tento recept udělá z ne příliš oblíbeného lilku bez chuti oblíbenou pochoutku. 4 menší lilky podélně rozřízneme na půl a vydlabeme jadérka. Vznikne nám malá lodička,kterou posypeme slabou vrstvou Podravky. Poté plníme vrstvou na kostičky či nudličky pokrájené libovější anglické slaniny. Tu následně posypeme nahrubo nastrouhanou Nivou. Vložíme do pekáčku, decentně podlijeme vodou (jen pokrýt dno) a do lilkových lodiček nalijeme trochu smetany - aby nevytekla. Dáme cca. na 15 min. zapéct do trouby při teplotě 180 stupňů.


Fotky receptu Zapečené lilky s Nivou a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené lilky s Nivou a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !